Geo Link Group

LOADING
PREV
NEXT
http://geolinkgroup.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.1gk-is-100.jpg
http://geolinkgroup.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.2gk-is-100.jpg
http://geolinkgroup.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.3gk-is-100.jpg
http://geolinkgroup.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.4gk-is-100.jpg
http://geolinkgroup.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.5gk-is-100.jpg
http://geolinkgroup.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.6gk-is-100.jpg
http://geolinkgroup.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.7gk-is-100.jpg

Гeoлинк Груп

Гeoлинк Груп

Гeoлинк Груп

Гeолинк Груп

Гeолинк Груп

Гeолинк Груп

Гeолинк Груп

Гeолинк Груп

Гeолинк Груп

Гeолинк Груп

Гeолинк Груп

Гeолинк Груп

Гeoлинк Груп

Гeoлинк Груп

Услуги

Geo-Link Group е препознатлив на пазарот на транспортни и дистрибутерски услуги кон домашните и странските компании како доверлив партнер и поддржувач на реализацијата на Вашите основни цели.

Нудиме брзо, ефикасно и беспрекорно превезување на Вашите производи до бараните дестинации во Македонија.

Транспортот е главната алатка за ефикасно работење на секоја компанија. Токму затоа, ги правиме сите разумни напори за да ги задоволиме вашите потреби од навремен, безбеден транспорт на стоки и предмети.

Максимум услуги и минимум трошоци е финалниот резултат кој го добивате како резултат на нашите активности. Користејки ги секојдневно услугите на Geo-Link Group, нашите корисници успешно (во целост или делумно) ги пренесуваат сите потреби од транспорт, логистика и дистрибуција на доверлив партнер. Со ова, изостанува потребата за инвестирање, оперирање и одржување на сопствен систем за дистрибуција, што несомнено претставува директна заштеда и олеснето работење.

Цените и услугите се одредувааат според Вашите потреби. Тука сме да ги слушнеме вашите потреби, отворени сме за консултации и за заедничко планирање на активностите согласно барањата на вашиот бизнис.

ГЕО - ЛИНК ГРОУП | Ул. Спиро Гулапчев бр.5 | 1000, Скопје | Македонија | Tel./Fax: +389 (2) 2 700 177 |  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. |

Log in to your account or